Logo-Puff-in-a-Potty Alb

Termeni si conditii

1. DEFINITII

Puffinapotty.ro – Societatea Puff in a Potty SRL, cu sediul in JUD. Constanta, Oras Constanta Str. Mircea cel Bătrân nr. 144, bl. MD7B, sc. B, et. 7, ap. 43, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.: J13/4535/2022, avand CUI: 47374575.
SITE – Domeniul Puffinapotty.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul SITE-ului;
continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator autorizat UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile, promotiile, concursurile si/sau tarifele practicate intr-o anumita perioada
SERVICIU – Serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa vizualizeze si sa achizitioneze produse folosind mijloace de comunicare la distanta.
CLIENT – Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic) sau in baza unui acord separat de utilizare intre Puffinapotty.ro si aceasta
COMANDA – Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Puffinapotty.ro, in calitate de vanzator si Client, in calitate de cumparator, prin intermediul caruia Clientul transmite catre Puffinapotty.ro, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri specifice pe SITE.
DOCUMENT – Prezentul contract la distanta ce reglementeaza raporturile intre profesionistul Puffinapotty.ro si Clientul, in calitate de consumator, denumit Termeni si Conditii. Pentru evitarea oricarui dubiu, prezentul document nu se aplica raporturilor intre profesionisti (B2B), in aceasta ipoteza fiind aplicabile dispozitiile Codului Civil in materie de raporturi intre profesionisti.
CONTRACT la distanta – Conform definitiei cuprinse in OUG 34/4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.
Pentru claritate, contractul la distanta incheiat intre Puffinapotty.ro si Client, in calitatea sa de consumator, este prezentul Document.
DATE CU CARACTER PERSONAL – Orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei, adresa de email, numarul de telefon, date bancare

2. DISPOZITII GENERALE

2.1. Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Puffinapotty.ro si acesta.
2.2. Prezentului document ii sunt incorporate si fac parte integranta din acesta urmatoarele:
-POLITICA COOKIES
-PROTECTIA DATELOR GDPR
Orice alte conditii de livrare, returnare produse/alte aspecte ce tin de contractul la distanta publicate separat pe Site sunt incorporate si fac, de asemenea, parte integranta din Document.
2.3. Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul plasarii si confirmarii comenzii in scris de catre Puffinapotty.
2.4. Site-ul Puffinapotty.ro este proprietatea societatii Puff in a Potty SRL.
2.5. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de produsele pe care le ofera Puffinapotty.ro
2.6. Puffinapotty.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate.
2.7. Puffinapotty.ro nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.
2.8. Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea siteului si raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului sau continutului Puffinapotty.ro, in conformitate cu legislatia romana in vigoare
2.9. Clientul poate trimite orice obiectii/propuneri in cazul in care nu este de acord si/sau nu accepta prezentul Document in integralitate, prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@puffinapotty.ro
2.10.Acest site este adresat clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice carora nu le-a fost interzis accesul de catre Puffinapotty.ro, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Devenind client, persoana declara faptul ca intruneste conditiile mentionate mai sus.

3. CONTINUT

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a BookPub si, dupa caz, a colaboratorilor sai, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile de proprietate intelectuala obtinute in acest sens in mod direct sau indirect, indiferent de natura lor (drepturi de autor si drepturi conexe sau drepturi de proprietate industriala).
3.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Puffinapotty.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului Puffinapotty.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Puffinapotty.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Puffinapotty.ro.
3.3. Denumirea „Puffinapotty.ro”, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt marci inregistrate si sunt proprietatea exclusiva Puffinapotty.ro. Ele nu pot fi in nici un mod utilizate de terti fara acordul prealabil scris al Puffinapotty.ro.
3.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
3.5. Societatea isi rezerva dreptul de a afisa produse doar cu titlu de prezentare, fara obligatia de a corespunde cu produsele comercializate. Totalitatea imaginilor si textelor de pe Puffinapotty.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, Societatea va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele oferite spre vanzare. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, Puffinapotty.ro nefiind raspunzator pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.
3.6. Pe site vor fi afisate preturile produselor prezentate. Preturile de pe Puffinapotty.ro includ TVA, dar nu includ alte cheltuieli aferente procedurii de efectuare a platilor prin platformele disponibile, daca nu se specifica altfel in mod special pe site.

4. LIMITAREA DREPTULUI DE ACCESARE A SITE-ULUI

4.1. Puffinapotty.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).
4.2. Puffinapotty.ro poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul sectiunii pentru contact este completat/alte canale de comunicare interne sau publice contin date ilegale, defaimatoare, ofensatore, amenintatoare, abuzive, vulgare, obscene, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

5. POLITICA DE VANZARE ONLINE

5.1. Accesul la Serviciu este permis oricarui client care viziteaza site-ul sau inregistreaza o comanda pe Site-ul Puffinapotty.ro, cu ajutorul cosului de cumparaturi. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5.2. Plasarea unei comenzi nu este conditionate de crearea unui cont de client.

6. PRODUSE

6.1. Puffinapotty.ro poate publica pe site informatii despre produsele din portofoliu propriu si/sau promotii, concursuri ori campanii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ TVA.
6.3. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de client in formularul transmis odata cu comanda. Societatea nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura sau pentru trimiterea comenzii, Clientul intelegand si acceptand faptul ca Puffinapotty.ro se raporteaza exclusiv la informatiile furnizate voluntar.
6.4. In cazul platilor online cu cardul, Societatea nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
6.5. In cazul putin probabil in care Societatea nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe canalele agreate clientul, punandu-i acestuia la dispozitie eventualele optiuni disponibile
6.6. Societatea poate modifica oricand preturi, oferte, cantitati conform criteriilor interne (stocuri de materii prime, disponibilitate stoc etc.) cu respectarea comenzilor/contractelor deja plasate. Societatea nu poate fi obligata sa pastreze un anume pret cu exceptia comenzilor plasate.
6.7. Produsele distribuite pe Puffinapotty.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt indisponibile. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.
6.8. Produsele distribuite pe Puffinapotty.ro și marcate cu simbolul ‘*’ în titlu nu li se va aplica nicio reducere folosind cupoanele promoționale.

7. INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA

7.1. Contractul la distanta este considerat incheiat intre parti (Puffinapotty.ro, in calitate de vanzator si Client, in calitate de consumator) atunci cand comanda plasata de catre client este confirmata electronic de catre Puffinapotty.ro, in conformitate cu cerintele legale. Mai mult, inainte de a valida comanda clientului si inainte de a trimite produsele, Societatea are dreptul sa contacteze clientul, prin orice mijloc disponibil/agreat de parti, pentru a obtine confirmarea personala de catre client a comenzii ori a datelor sale de identificare. Clientul intelege si accepta faptul ca Societatea nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare. In acelasi timp, in masura in care Societatea nu va apela la verificarea identitatii, Clientul intelege ca este pe deplin responsabil pentru corectitudinea datelor furnizate, iar Puffinapotty.ro nu este raspunzator pentru datele completate incorect de Client in situatia in care produsele nu vor ajunge la acestia. Partile agreeaza expres faptul ca o anumita poate fi retrimisa doar in masura in care greselile apar in cadrul domeniilor din adresele de e-mail (ex. @gmil/corect fiind gmail; @yahio/corect fiind @yahoo etc.), nu in textul mentionat in fata domeniului. Intro asemenea situatie, Clientul trebuie sa instiinteze Societatea la adresa de e-mail: contact@puffinapotty.ro contravaloarea produselor fiind returnata in acelasi cont din care a fost efectuata plata.
7.2. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7.3. Ca regula, cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata
7.4. La orice comanda plasata clientul este obligat sa parcurga in integralitate prezentul Document, neputandu-se prevala de necunoasterea clauzelor contractuale aplicabile relatiei dintre parti in eventualitatea unor neintelegeri aparute ulterior incheierii contractului la distanta.
7.5. Societatea va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client conform legislatiei in vigoare.
7.6. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul document.
7.7. In cazul in care exista diferente intre numarul de produse comandat si cel primit sau continutul comenzii, clientul are obligatia de a notifica Puffinapotty.ro in termen de 24 de ore de la receptia coletului, telefonic sau prin e-mail la adresa contact@puffinapotty.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).
7.8. In cazul in care exista diferente intre numarul de produse comandat si cel primit sau continutul comenzii, clientul are obligatia de a notifica Puffinapotty.ro in termen de 24 de ore de la descarcarea documentului electronic denumit carte/revista sau alte materiale electronice.

8. ANULAREA COMENZII DE CATRE Puffinapotty.ro

8.1. Puffinapotty.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda in situatia in care aceasta nu poate fi onorata din diverse motive (de exemplu, dar nelimitandu-se la existenta unor defecte, indisponibilitate etc.).
8.2. Comanda va fi anulata partial sau total de catre Societate cu anuntarea in prealabil a clientului prin telefon sau e-mail. Contravaloarea produselor nelivrate va fi returnata in acelasi cont din care a fost efectuata plata. In asemenea cazuri, sumele vor fi rambursate in maximum 15 zile lucratoare.

9. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII DE CATRE CLIENT

9.1. Clientul nu poate solicita modificarea sau anularea unei comenzi in care produsele comandate sunt de tip electronic, carte, revista, alte materiale electronice.

10. DENUNTAREA UNILATERALA DE CATRE CLIENT

10.1. Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca Societatea intarzie livrarea peste termenul de 15 de zile calculat de la data incheierii contractului, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu minimum 7 zile lucratoare.
10.2. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produselor comandate.
10.3. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maximum 15 de zile din momentul primirii produselor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.
10.4. Avand in vedere specificul activitatii Societatii, Clientul intelege ca acesta nu poate beneficia de dreptul de retragere conform dispozitiilor O.U.G. 34/2014, tinand cont ca intregul continut digital care nu este livrat pe un suport material.

11. DENUNTAREA UNILATERALA DE CATRE SOCIETATE

11.1.Societatea va putea denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata clientului, in urmatoarele cazuri:
a. plata nu se efectueaza de catre Client. In acest caz comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. Societatea va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv
b. Clientul a plasat mai mult de doua comenzi, ulterior anulate de catre acesta.

12. LIVRAREA COMENZILOR CE CONTIN TITLURI CU PRECOMANDA

12.1. Oferta Puffinapotty.ro poate contine, la un anumit punct, titluri ce sunt disponibile cu precomanda. Aceste titluri sunt in curs de aparitie. Clientii sunt de acord ca astfel de programe vor deveni accesibile si vor fi trimise doar ulterior datei de lansare.

13. PLATA

13.1. Plata produsului comandat se poate efectua prin urmatoarele modalitati:
a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, AMERICAN EXPRESS si MASTERCARD. Procesatorul de plati in acest caz este Stripe.
b) plata prin PayPal.
13.2. Societatea nu solicita si nici nu stocheaza date referitoare la cardul sau contului bancar al clientului.
13.3. Factura fiscala aferenta unei comenzi va fi trimisa odata cu comanda clientului la adresa de e-mail indicata de acesta.

14. LIVRAREA PRODUSELOR

14.1. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul Puffinapotty.ro se realizeaza exclusiv electronic, in format digital.

14.2. Livrarea serviciilor, serviciile oferite de catre Puff in a Potty SRL sunt doar pe baza de programare iar ele se pot face doar prin baza unei comenzi si stabilirea unei sesiuni in procesul de comanda.
14.2. Termenul de livrare nu va depasi termenul de 15 zile calculat de la incheierea contractului. In cazul putin probabil in care intervin probleme si va fi depasit acest termen legal de vanzare, va informa Clientul cu privire la noul termen de livrare care nu va putea depasi 15 de zile de la momentul la care ar fi trebuit efectuata livrarea in limitele legale. O noua amanare a termenului de livrare va putea opera doar cu acordul scris al Clientului, in caz contrar Societatea fiind nevoita sa anuleze comanda si sa restituie eventualele sume achitate in avans

15. GARANTII

15.1.Avand in vedere natura produselor distribuite de catre Puffinapotty.ro, garantia se refera in fapt la starea initiala a produselor. Astfel la preluarea unei comenzi in eventualitatea unor erori de clientul trebuie sa verifice si sa semnaleze neconcordantele observate. In urma constatarii, produsul va fi inlocuit sau ii vor fi returnate sumele achitate dupa cum considera societatea.
15.2. Data fiind natura produselor Puffinapotty.ro (ebooks), acestea nu se pot returna sub nicio conditie. Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile in format .pdf si sa se asigure ca acestea pot fi deschise prin intermediul dispozitivelor sale. De asemenea, Clientul garanteaza ca in ceea ce priveste dispozitivul detinut, acesta permite deschiderea documentelor tip .pdf. Cerintele minime pentru dispozitivul sau sunt disponibile pe https://helpx.adobe.com/ro/acrobat/system-requirements.html. De asemenea, clientul trebuie sa se asigure ca are activa optiunea de citire e-mail-uri in format HTML si, implicit, serverul de e-mail sa suporte primirea e-mail-urilor in format HTML.
15.3. Totodata, utilizatorul se asigura ca detine un program ADOBE cu licenta valabila ce permite deschiderea documentelor primite.

16. DREPTUL DE RETRAGERE

16.1. Societatea va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta.
16.2. Tinand cont de prevederile Ordonantei mai sus-mentionate, Clientul intelege si accepta faptul ca in conformitate cu dispozitiile art. 16 lit. m), materialele vandute de Puffinapotty.ro nu pot fi returnate.

17. RECLAMATII

17.1. In cazul oricaror probleme sau nemultumiri, acestea pot fi semnalate de catre Client prin e-mail, iar Societatea va remedia problema sau il va contacta pe acesta.

18. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

18.1.Societatea nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Client care utilizeaza site-ul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
18.2.Societatea nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor. De asemenea, nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

19. CONTACT

19.1. Prin contactarea Puffinapotty.ro, Clientul intelege ca va fi contactat prin orice mijloc disponibil si prin raportare la informatiile de contact furnizate, incluzand si mijloacele electronice.
19.2. In ceea ce priveste contractele la distanta in derulare, Societatea poate contacta Clientul utilizand toate datele de contact oferite voluntar de catre Client, temeiul legal al prelucrarii datelor fiind, in aceasta ipoteza, executarea contractului.

20. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

20.1. Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”).
20.2. Pentru mai multe aspect referitoare la drepturile dumneavoastra privind datele cu caracter personal si stocarea acestora, va rugam sa consultati pagina https://www.puffinapotty.ro/politica-de-confidentialitate/ (Politica de Confidentialitate).
20.3. Pentru orice informatii suplimentare, neclaritati sau solicitari referitoare la datele cu caracter personal, ne puteti contacta telefonic sau la adresa gdpr@Puffinapotty.ro.

21. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

21.1.Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corepunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului,daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
21.2.Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
21.3.Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
21.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
21.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

22. LITIGII

22.1.Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. Site-ului si/sau al oricarui Continut trimis Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii” precum si cu orice alte politici/reguli publicate pe Site, aceastea fiind parte integranta din prezentul Document.
22.2.Contractul se considera incheiat in Romania si este guvernat de dispozitiile legale aplicabile pe teritoriul Romaniei. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre client si Societate se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta potrivit legii.
22.3.Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Societatea ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune.
22.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
23. Dispozitii finale
23.1. Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice Continut fara notificare prealabila a Clientului.
23.2. In cazul in care exista intrebari sau sugestii, va rugam sa ne adresati un e-mail la adresa din inceputul documentului, iar solicitarea dumneavoastra va primi un raspuns in cel mai scurt timp

 

Copyright © 2023 | Puffinapotty.ro™ – Toate drepturile rezervate | Built with ❤️ by Design InfoWEB